Gofio bolo základná potravina (staple food) Guanchov - pôvodných obyvateľov Kanárskych ostrovov a zachovalo sa po nich dodnes. Z praktických dôvodov. Je to veľmi výživné celozrnné jedlo, ktoré zasýti na dlhú dobu.
Prečo práve gofio?
Preferujete ozajstné jedlo pred doplnkami výživy?
Gofio je plnohodnotná, celistvá potravina, overená históriou
Máte zdravie až na prvom mieste?
Už 40 g gofia denne preukazateľne znižuje riziko srdcovo-cievnych ochorení a poskytuje aj mnoho iných benefitov
Hľadáte 100% prírodné produkty?
Bez GMO, umelín, farbív a iných zbytočností
Venujete sa aktívne športu? Alebo by ste chceli?
Pravidelná konzumácia gofia zvyšuje fyzickú výkonnosť a udržiava rovnomernú hladinu cukru v krvi
Všestrannejšie využitie nájdeme len ťažko
Žiadna iná cereália nemá toľko možností využitia, ako gofio . Viete ním posilniť takmer každý recept
Šetríme čas
S gofiom si jedlo pripravíte rýchlo, pretože je dokonale instantné. Navyše je to silné jedlo a zasýti na dlhšiu dobu

Ako sa Gofio vyrába?
Gofio je výživné celozrnné jedlo, ktoré sa v minulosti vyrábalo najmä z kukurice a pšenice. Dnes sa na jeho výrobu používajú aj ďalšie obilniny a ich kombinácie. Vzniká pražením zŕn, ktoré sa následne pomelú na múku.
Tento výrobný proces zabezpečuje perfektné nutričné vlastnosti a ponúka značné zdravotné benefity pre naše telo. Gofio má spomedzi všetkých cereálií najviac možností využitia a navyše zasýti na dlhú dobu. Inými slovami – superfood z Kanárskych ostrovov.